Si Beloot ?

Salam…

Mengapa Si Beloot. Aku dapat nama ni masa ngajar kat Bumi Kenyalang. Tetiba masa nak cipta email ilham nak pakai nickname ni datang.  Fikir punya fikir, ganas gak nama ni. So aku belasah jelah pakai nick ni. Skrg aku ngajar kat Melaka. Dah mcm-mcm nick aku try pakai tp Si Beloot jugak yg sebati ngan aku. Hrp-hrp blog ni dpt beri korang ‘sesuatu’.  Walaupun byk mcm tazkirah gitu tp aku bkn concern pada tu je. Tp agama lebih sikit . Yg lain-lain kira santai je ah. Inilah sumbangan terbaik yg aku cuba beri pada korang. Ada apa-apa korang nak share atau nak komen, email je kat aku. Yg baik kita kongsi bersama. Kpd family & kengkawan yg mengenali aku, terima kasih krn sudi terima aku jd sebahagian hidup korang. Ada salah silap aku, harap dimaafkan. Adios amigos….

SI BELOOT

  1. abyelsyam
    Ogos 8, 2009 at 11:35 am

    hhe macam kenal je,…..good performance,,selalu diupdate. congrate, mabruk….

  2. midi
    Ogos 11, 2009 at 11:35 am

    belot pun belot lah…..goreng pun sodap🙂

  3. syuhaila
    Ogos 12, 2009 at 11:35 pm

    blog ni adalah blog yg best…

    • Ogos 13, 2009 at 11:35 am

      TQ Syuhaila….Selamat dtg ke alam Si Beloot….Mg dpt dimanfaatkan…

  4. nooor
    September 30, 2009 at 11:35 am

    manfaat yang mcm maner tue bro…
    huhuhuhuhu….
    mcm ayah pin la plak….
    hahahahahahaah

    • Oktober 1, 2009 at 11:35 am

      Nooor(brp byk ‘o’ daaa)….
      Manfaat tu mcm faedah la. Hok tu pun nok keno kabor ke…hikhikhik
      Mencari sesuatu dalam sesuatu !

  5. tena
    Januari 26, 2010 at 11:35 pm

    mmg si beloot neh bjiwa kreatif…idup abg beloot

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: