Utama > Umum > Menjenguk Blog Sendiri

Menjenguk Blog Sendiri

Salam dari tepi almari…

Ouchh ! rasanya dah lama saya tak menyonteng kat sini. Dengan kata lain tak update blog ni.  Entah masih ada orang yang menjenguk blog saya lagi ataupun tidak. Kalau ada boleh la tinggalkan komen, barulah saya tahu masih ada yang ambil tahu. Terima kasihlah pada yang sudi melawati Alam Si Beloot ni…

Macam-macam benda dah berlaku dalam seminggu dua ni. Kebelakangan ni agak sibuk dengan urusan sekolah. Balik rumah jer melepek penat. Nak buka laptop pun dah tak larat.  Apa lagi nak menitipkan info atau entry terkini kat blog ni. Kalau bukak pun duk layan facebook je. Update group kitorang Maktab Perguruan Islam, Bangi. So, sape-sape bekas pelatih MPI terutamanya batch 1994-96 blehlah join kalau ada facebook. Yang batch lain pun tak de masalah, bleh gak kalau nak join.  bukan apa cuma nak menyatukan kembali rakan-rakan yang telah sekian lama terpisah dan memisahkan diri. Alhamdulillah Allah mudahkan InsyaAllah.

Oklah, InsyaAllah saya sambung lagi blog ni. But like you guys know, nothing much that i can promise. Mudah-mudahan Allah mudahkan.

Si Beloot : sahabat…kau masih segar dalam ingatan…ku !

Kategori:Umum
  1. Januari 13, 2010 at 11:35 pm

    salam Si Beloot..kak rajin juga jenguk awak..cuma tak tinggal komen..sowwii..sama ngn awak, kak pun harap kita dapat berkampung semula. Umah kak terbuka pintunya mengalu2kan kedatangan u all once kita ada cadangan nk gathering. (walau umah kecik tp tetap semangat..)Selamat mengajar dan belajar. Amik major apa kat OUM? apa2 pun, good luck

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: