Utama > Al Beloot > Si Beloot ?

Si Beloot ?

Salam…

Mengapa Si Beloot. Aku dapat nama ni masa ngajar kat Bumi Kenyalang. Tetiba masa nak cipta email ilham nak pakai nickname ni datang.  Fikir punya fikir, ganas gak nama ni. So aku belasah jelah pakai nick ni. Skrg aku ngajar kat Melaka. Dah mcm-mcm nick aku try pakai tp Si Beloot jugak yg sebati ngan aku. Hrp-hrp blog ni dpt beri korang ‘sesuatu’. Walaupun byk mcm tazkirah gitu tp aku bkn concern pada tu je. Tp agama lebih sikit . Yg lain-lain kira santai je ah. Inilah sumbangan terbaik yg aku cuba beri pada korang. Ada apa-apa korang nak share atau nak komen, email je kat aku. Yg baik kita kongsi bersama. Kpd family & kengkawan yg mengenali aku, terima kasih krn sudi terima aku jd sebahagian hidup korang. Ada salah silap aku, harap dimaafkan. Adios amigos….

SI BELOOT

Kategori:Al Beloot
  1. zailiza
    September 10, 2009 at 11:35 am

    Sorry dah lama tak layari laman ni.Macamanapun banyak ilmu boleh diperolehi .Antaranya kelebihan surah Al-Iklas.Moga dengan pengetahuan ini dapat dikongsi bersama dengan yang lain.

    • September 10, 2009 at 11:35 am

      Rajin2 le singgah wl dah bz sejak jadi siswazah…. Jumpa di OUM. Hehehe promote !

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: