Utama > Umum > Kenapa di Israel Tak Jual Coke dan Pepsi

Kenapa di Israel Tak Jual Coke dan Pepsi

Assalamualaikum kengkawan…

Last weekend, ada ustazah usrah kami beritahu… masa dia belajar kat mesir
dulu, dia punya lecturer ada cerita… dulu ada sorang mamat yahudi ni
datang egypt to study the muslims’ lifestyle kat sana setelah serangan
secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya.

Dia nak carik jalan untuk serang cara lain. tapi Alhamdulillah, dia telah
diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat mesir tu. dia beritahu
lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk hapuskan keturunan
umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men & women.

Menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb diorg tahu apa
kandungan kat dalamnya and since jew is agama keturunan, diorg tak nak le
mandul!

And kalau korang pernah terima forwarded email pasal bertapa acidicnya coke tu sampai boleh dissolve tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci toilet! and for ladies, kalau minum coke boleh cause menstruation if you’re a wee bit late. so kalau minum banyak & at that time baru lekat zuriat, ada chances keguguran le, kan?

Therefore, untuk kemakmuran umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak
support jewish companies, pls stop drinking & buying coke & pepsi.

Kategori:Umum
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: